Mere om mit livssyn….

Her kan du læse om mig og mit livssyn ønsker du at læse CV versionen så klik her

Jeg tror på at man skal følge sine drømme:

For nogle år siden valgte jeg at udleve min drøm om at gøre en forskel. Med min optiker uddannelse og flere års erfaring i bagagen synes jeg det var på tide at forebygge børns indlæringsproblemer forårsaget af samsynsproblemer der var opstået af dårlig motorik. Jeg sagde min lederstilling op som optiker og startede Dagplejen Krudtuglen, Naturdagplejen i Sommersted. Dagplejen blev hurtigt en succes.

Jeg tror på den enkeltes ressourcer:

Mine dage i dagplejen var fantastiske. Jeg var aktiv sammen med børnene ude såvel som inde. Ude var skov, krat, mark og strand en inspirerende, udfordrende og lærerig legeplads som jeg selv holder meget af at boltre mig i. Inde inddrog jeg gerne genbrug og naturens materialer i kreative projekter. Mit arbejde gjorde mig glad. Jeg oplevede og følte at jeg gjorde en forskel. Jeg synes det er vigtigt at møde børn og forældre i øjenhøjde og have øje for den enkeltes ressourcer. Med min anerkendende tilgang til både børn og voksne skabte jeg en oase for glade børn og forældre.

Jeg tror på at trivsel smitter:

Det kræver overskud at møde børn og forældre hvor de er. Et overskud der er der når jeg trives. Men jeg opdagede at udfordringer privat eller professionelt kunne ændre på min trivsel. Jeg tror på at som ringe i vandet smitter min trivsel til dem der er omkring mig, så derfor besluttede mig for at være opmærksom på min trivsel så jeg hele tiden trives bedst muligt. Jeg arbejdede bl.a. med at mærke og anerkende mig selv samt nedjusterede mit Pleaser-gen. Desuden opjusterede jeg min ydre og indre anerkendende kommunikation, selvmotivation og engagement.

Jeg tror på at livets udfordringer er en positiv gave:

2 år efter jeg startede dagplejen ramte en af livets store udfordringer mig. Min datters far og jeg skulle skilles. En udfordring som ramte min datter og min trivsel med et slag fordi en drøm brast. Min datter skulle finde en måde at være i savnet af hendes far og hendes 3 halv søskende og jeg skulle vænne mig til at være adskilt fra 3 skønne bonus børn. Jeg kiggede mig selv dybt i øjnene, fast besluttet på at opbygge et godt og anerkendende samarbejde med min ex-mand. Både for min datters skyld men også for min egen. Samtidig med skulle jeg støtte min datters healende sorg proces, finde mig selv på ny, som single og alenemor. En meget lærerig proces startede og jeg opdagede nye sider af mig selv. bl.a. min evne til at coache mig selv . En drøm brast men startede også en ny. Jeg fulgte min nye drøm til Alslev ved Varde og bor i dag i en sammenbragt familie med min mand Benny, min datter og 2 dejlige bonus døtre.

Jeg tror på at din indre dialog, bliver til det du siger og det du gør:

På det tidspunkt i mit liv, vejede jeg alt for meget. Over tid havde vægten sneget sig op på 102kg. I min proces efter skilsmissen coachede jeg mig selv, hvor jeg opdagede mine negative overbevisninger og mønstre. Jeg besluttede mig for at ændre dem. I første omgang var det ikke med et vægttab for øje, hverken motion eller diæter var på dagsorden, kun det at ændre på mine overbevisninger og min indre dialog var i fokus. Pludselig efter 6 mdr skete der noget uventet. Jeg begyndte at tabe mig og efter 2 år havde jeg tabt 30kg, helt uden motion og diæt. I dag spiser jeg når jeg mærker sult, drikker vand når jeg er tørstig og dyrker trailløb og mindfulness yoga når jeg har lyst.

Jeg tror på at alle indeholder skjulte potentialer:

Efter jeg opdagede mine kompetencer som coach besluttede jeg at få papir på min kunnen og derfor er jeg i dag jeg uddannet Coach hos Anni Kirk i Viborg. Igennem min uddannelsen til coach, blev jeg nysgerrig på sammenhængen mellem krop og sind, så sideløbende uddannede jeg mig til Mindfulness Practitioner ved Mindfulness Akademiet og Børneyoga instruktør ved Yogarollinger i Esbjerg.

 

Comments are closed