Henriette Pedersen fra den Kommunale Dagpleje i Vejen

Jeg vil til en hver tid anbefale en kollega eller en ven der trænger eller har lyst til at arbejde med sig selv, at udforske mindfulness universet. Jeg har kun gjort mig positive erfaringer på min vej igennem kurset og hjemme i dagplejen. Børnene er glade for aktiviteterne og er meget interesseret i deltage og mindfulness er kommet for at blive her i min dagpleje.

Nogen emner/principper/opgaver har gjort ondt og rørt mig meget, men gjort mig bevidst om hvor stærk jeg er, professionelt og personligt og jeg kom igennem og med meget mere tro på mig selv efter jeg gav følelserne opmærksomhed, accepterede og gav slip! Jeg er blevet bevidst om at accepterer mig selv med alle de følelser jeg rummer, også de svære! Som du sagde: Det er kun følelser og vi er ikke vores følelser.

Jeg har fulgt dine anvisninger og brugt din guidede åndedrætsmeditation dagligt. Det er en gave og en ting jeg ikke vil undvære da jeg er begyndt at mærke en effekt i form af energi, glæde og trivsel i en travl hverdag med mange arbejdstimer og egen familie på 5.

I min dagpleje kan det mærkes i forhold til børnene. Jeg er nu endnu skarpere på 1:1 tid og børnemeditationer. Mindful sansestimulering er højt prioriteret da jeg nu ved hvordan det skal og kan gøres. Jeg har fået mange gode ideer og erfaring med hvad jeg kan lege med børnene som har en stimulerende effekt. Dette lagt sammen med min egen viden så føler jeg mig rigtig sikker som mindful dagplejer.

Jeg sætter stor pris på de konkrete redskaber du har givet ifht. børnemeditationer og mindfulnessaktiviteter.

Jeg kan fortælle dig at din lille nisse sang med fagter, har været et fast ritual hele december og alle dagplejebørn i byen synger gladeligt med når vi samles i legestuen, til gymnastik eller på legepladsen.

Tak for alt Mette hvad du har givet mig både fagligt og personligt.

Comments are closed