Majbrit Nielsen fra Majbrits Naturdagpleje i Tilst v/Århus

Da jeg i starten af september startede på Kurset Mindful Dagpleje og blev præsenteret for de første øvelser, var det med tankerne. “det kan jeg da ikke finde ud af.” Men det gik ikke længe i Mettes skønne selskab, før hun på sin dejlige positive måde fik formidlet en ro og tro på at selvfølgelig kunne jeg det.

Jeg havde rigtig store forventninger til udbyttet af dette kursus på både det personlige plan og i dagplejen, og kan kun sige at de forventninger er i den grad blevet indfriet og meget mere til.

Jeg gik inden kurset med manglende tro på min egen kunnen og formåen, men på magisk vis har Mette fået åbnet en helt ny verden for mig personligt og for mit virke i min dagpleje. Det at jeg har mulighed for at være med mine dagplejebørn i et bevidst nærvær og et åbent sind, kan skabe mulighed for at de kan mærke deres krop, indre ro, at finde glæden igennem børnemeditation og børneyoga, som kan skabe mere overskud, så de kan komme i kontakt og balance med sig selv.

Efter kurset er jeg blevet opmærksom på, hvornår jeg er bevidst nærværende i Nuet, og nyder at være i Nuet, Jeg har fået en indre ro, overskud og meget mere energi, og resultatet af min deltagelse på dette fantastiske kursus, har været så positiv, at jeg kun kan givet Mette og Mindful Dagpleje Kurset min allervarmeste anbefaling. Af hjertet tusind tak.

Comments are closed