Vilkår og Handelsbetingelser

Vilkår og Handelsbetingelser:

 • Tilmelding:
  Tilmelding er bindende og kan ske ved at sende mig en e-mail med følgende oplysninger til moeldruphansen@bbsyd.dk :
  -Dit Navn og Dagplejen navn
  -Adresse
  -Tlf.
  -Mail
  -Hold nr.
  -Om du er alm eller stordagpleje?
  -Hvis du er privat: Om ønsker at betale over rater uden meromkostninger?
  -Hvis du er Kommunal:
  -Din arbejdsgivers navn
  -Adresse
  -Kontakt person
  -EAN nr.
  Du kan tilmelde dig indtil dagen før kurset starter såfremt kurset ikke er udsolgt, men jeg anbefaler at du tilmelder dig snarest muligt, da kurserne hurtigt kan blive udsolgt. Det er ikke muligt at reservere pladser på kurset, da pladserne fordeles efter først til mølle.
  Alle tilmeldinger bekræftes med en e-mail.
 • Betaling:
  Faktura eller første rate på afdragsordning betales ved tilmelding for at sikre din plads på kurset. Manglende betaling anses ikke som afmeldes af kurset. Læs mere under ” Afmelding inden kursus start”
 • Afdragsordning:
  At betale over rater uden meromkostninger tilbydes kun private. Jo før du tilmelder dig kurset jo flere rater. Ex ved tilmelding til et kursus 12 mdr. før kursus start= 12 rater. Overholdes den aftalte afdragsordningen ikke, sender jeg dig en betalingspåmindelse. Overholdes afdragsordningen fortsat ikke, forfalder restbeløbet til betaling indenfor 8 dage.
 • Praktisk Information:
  Tidspunkt: Mød meget gerne op 15 min før end det fastsatte tidspunkt, så du har mulighed for at finde dig til rette og være klar når undervisningen starter.
  Mødested: Fremsendes via sms ca. 1 uge før kursusstart.
  Hvor: Kurset afholdes udelukkende i naturen også i alt slags vejr, da naturen er et fantastisk læringsrum for mindfulness.
  Medbring: Du bedes medbringe yogamåtte og plaid til udebrug.
  Påklædning: Du bedes være påklædt efter årstiden, vejr og vind.
  Forplejning: Kurset er uden forplejning, så du bedes selv medbringe madpakke + snacks, vand og måske noget varmt at drikke.
  Materiale: På kursets første dag får du udleveret en notesbog og en kuglepen.
 • Afholdelses af Kurset:
  Alle åbne kurser afholdes uanset antal tilmeldte.
  Ved færre tilmeldte end 3, vil du blive kontaktet om dette og blive tilbudt muligheden for at blive på kurset eller overflyttet til førstkommende kursus med ledige pladser eller næste kursus i samme by. Jeg kan ikke garantere at førstkommende kursus afholdes i samme by, hvor du er tilmeldt.
  Skulle jeg mod al forventning blive forhindret på en mødegang i et kursusforløb, vil den pågældende mødegang blive afholdt snarest muligt på en ny dato. Skulle jeg mod al forventning blive forhindret i at afholde et kursusforløb, vil du altid blive tilbud at få dine penge tilbage eller en plads på et andet kursus/ næstkommende kursus i samme by
 • Forhindret i at deltage inden kursus start:
  Bliver du af en eller anden grund forhindret i at deltage, er du naturligvis altid velkommen til at sende en kollega i dit sted. Du skal blot give mig besked på tlf. 28 51 48 69 eller via mail til moeldruphansen@bbsyd.dk.
 • Afmelding inden kursus start:
  Dette sker meget sjældent, da ens tilmelding er bindende, men skulle du mod al forventning ønske at afmelde dig kurset inden kurset starter, skal dette altid ske skriftligt på mail: moeldruphansen@bbsyd.dk
  Du modtager altid en bekræftelse på din afmelding. Da din tilmelding er bindende tilbagebetales faktura ikke ved afmelding uanset årsag. Betaler du over rater, skal evt. restbeløb betales indenfor 8 dage efter din afmelding. Manglende betaling af faktura eller rater anses ikke som afmelding.
 • Afmelding undervejs i kurset:
  Afmelder du dig undervejs på kurset, tilbagebetales beløbet ikke og evt. restbeløb betales inden for 8 dage fra modtagelsen af din afmeldelse. Din plads på kurset kan i dette tilfælde ikke overdrages til en kollega. Afmeldelse skal altid ske skriftligt via e-mail.
 • Sygdom/afbud undervejs i kurset:
  Sygdom/afbud har stor konsekvens for dig og kan medføre at du ikke bliver Certificeret Mindful Dagplejer. Læs mere herunder om “Krav til at blive Certificeret Mindful Dagplejer”
  Sygdom/afbud skal meldes senest kl 8 på undervisningsdagen og skal ske via telefon/sms: 28514869. For at indhente det forsømte tilbyder jeg altid eneundervisning af undervisningsdagen, dog mod betaling. Eneundervisning afholdes i Varde. Pris 2018, for eneundervisning er 1800kr inkl. moms pr eneundervisning/kursist. Som betales samme dag som eneundervisningen finder sted. Ved at indhente det forsømte sørger du for at du stadigvæk kan blive Certificeret Mindful Dagplejer. Ønsker du ikke eneundervisning er du hjertelig velkommen til at deltage på de resterende undervisningsdage, for at få så meget ud af kurset som overhovedet mulig. Du bliver i så fald ikke Certificeret Mindful Dagplejer. Ved sygdom/afbud på certificeringsdagen tilbydes ikke eneundervisning eller mulighed for at blive certificeret på et andet tidspunkt.
 • Krav for at blive Certificeret Mindful Dagplejer:
  For at blive Certificeret Mindful Dagplejer kræves der 100% deltagelse på Kurset, dette skyldes at kurset er et meget koncentreret forløb, og blot lidt fravær gør at du ikke får den nødvendige viden til at kunne leve op til at være Certificeret Mindful Dagplejer. Desuden kræves det at du laver dine opgaver imellem mødegangene, at din skriftlige aflevering er fyldestgørende og afleveres rettidig, samt at du deltager og fremlægger på certificeringsdagen.

Yderligere information:
Har du brug for uddybende information er du hjertelig velkommen til at kontakte mig på moeldruphansen@bbsyd.dk eller tlf. 28514869.

Forbehold:
Der tages forbehold for ændringer af tid, sted, indhold, pris samt eventuelle trykfejl.

Comments are closed