Persondatapolitik

Dataansvarlig
Den dataansvarlige er Mette Møldrup Hansen, CVR-nr. 35771077, Vibækvej 43, 6800 Varde

Formålet med registrering af oplysninger
Som kunde bliver du registreret, når du melder dig til et kursus, en workshop eller lignende. Jeg registrerer oplysninger fra kunder for at kunne udstede fakturaer og kontakte dig vedr. kursusopstart.

Kategorier
Når du tilmelder dig et Kursus, anbefaler jeg at modtage dine oplysninger via e-mail, men tilmelder du dig via SMS, Messenger, eller som besked på min virksomheds side på Facebook, godtages jeg også disse.
De oplysninger, jeg beder om ved tilmelding, og som du dermed giver mig dit samtykke til at bruge er:
• Dit navn, Dagplejens Navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse samt evt. arbejdsgivers kontaktoplysninger, kontaktperson og Ean Nr.

Videregivelse og opbevaring af oplysninger
Jeg opbevarer e-mails, SMS´er, Messenger beskeder med de afgivne oplysninger, indtil det kursus du er tilmeldt, er afholdt og betalt. Beskeder sendt til min virksomheds side på Facebook, kan desværre ikke slettes og Facebook anses derfor som dataansvarlig.
Så længe beskeder på Messenger ikke er slettet, betragtes Messenger som dataansvarlig

Dine oplysninger vil desuden fremgå af vores fakturaer, som opbevares i en krypteret mappe på en PC, som altid er opdateret ift. Antivirus og Firewall. På samme PC opbevarer jeg også hold/deltager lister som regneark,
Desuden opbevares fakturaer i papirudgave i aflåst arkivskab.
Dine oplysninger vil frem går i min bogføring og kan ses af min revisor: Sønderup + Partnere, Sydbanegade 2B,1. 6000 Kolding
som godkender mit moms- og årsregnskab
Dine personoplysninger opbevares i 5 år i regnskabsøje med og som lovpligtig dokumentation ift. Skat.

Jeg trækker ikke data ud til andet formål, eller videregiver information til andre instanser.

Personoplysninger i form af billeder:
Jeg tager situationsbilleder på kursus dagene til brug på min hjemmeside: www.mindfuldagpleje.dk, Facebook og Instagram side for min virksomhed. Som Kursist har du forinden givet tilladelse og samtykke herom.

Billeder med børn som fremgår på hjemmeside og mine sider på de sociale medier, er der forinden, indhentet tilladelse fra den dataansvarlige dagplejer, som har indhentet tilladelse fra barnet forældre.

Når billeder opbevares på min virksomheds Facebook og Instagram side, anses Facebook og Instagram som dataansvarlige

Anbefalinger:
Når du som Kursist skriver en anbefaling af kurset, giver du ligeledes tilladelse og samtykke til at jeg må bruge dette med dit navn på min hjemmeside og min virksomheds sider på de sociale medier.

Når anbefalinger opbevares på min virksomheds Facebook og Instagram side, anses Facebook og Instagram som dataansvarlige.

Formål med billeder og anbefalinger:
Billederne og anbefalinger har til formål at inspirere og fortælle om min virksomhed og Mindful Dagpleje Konceptet.

Adgang til dine personoplysninger
Du kan til enhver tid bede om at få indsigt i de personoplysninger, som jeg har om dig. Du kan også bede om, at jeg retter eller opdaterer oplysningerne. Du kan også altid anmode om, at jeg sletter personoplysninger, som jeg opbevarer om dig.
Hvis du gerne vil gøre brug af ovennævnte rettigheder, eller hvis du har spørgsmål til, hvordan jeg behandler dine personoplysninger, bedes du kontakte mig på moeldruphansen@bbsyd.dk.

Comments are closed